Bienvenue - Welcome - Welkom / La 101ème Tour de France 2014

Bienvenue sur le blog de Škoda Tour de France et Tour de France Miniatures.

Welkom op de Škoda Tour De France Fotoside & Miniatures. Škoda, de officiële partner van de Tour de France. Zoals de titel al vermeld, de Škoda en de Tour de France staan centraal op deze blog. Je vind hier héél veel foto's van de Škoda in de Tour de France, sfeerfoto's uit de Tour, Tour de France miniatures en diverse video's... Navigeer door deze blog d.m.v. het menu aan de rechterkant van de pagina.

Veel plezier op de blog.

Rabobank wielerploeg

Nederland en fietsen: twee zaken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom is Škoda ook specifiek in Nederland nauw aan de wielersport verbonden. Importeur Pon Mobiel is al sinds 2005 partner van de (internationaal) succesvolle Rabobank Wielerploeg. In 2010 is het sponsorcontract met twee fietsseizoenen verlengd. 
Ook in 2011 en 2012 zijn de Rabo-renners van het Pro Team (de topformatie van de Rabobank Wielerploeg), het Continental Team en het Offroad Team dus verzekerd van adviezen, bemoedigende woorden, proviand en materiaal vanuit de Škoda-volgauto's. En natuurlijk aangenaam vervoer voor en na de vele trainingsessies en etappes. 
De Škoda-vloot verschijnt, net als de renners, in 2011 in een nieuw tenue aan de start. In samenspraak met importeur Pon Mobiel heeft de ploegleiding opnieuw gekozen voor ruime stationcars met dieselmotor in combinatie met de vliegensvlug schakelende DSG-automaat. 
Het gaat om elf Škoda Octavia Combi's met 1.6 TDI DSG-transmissie en om zes Škoda Superb Combi's met 2.0 TDI-motor en DSG-transmissie. 
Voldoende comfort en power dus om de Rabobank Wielerploegen te begeleiden naar meer successen.